JAFETH & SIFRA

JES music, Jafeth en Sifra Bekx, hebben beiden een grote passie en liefde voor muziek. Zij zijn zelf in september 2012 getrouwd en zien het huwelijk als een prachtig cadeau wat hen is gegeven. Ze kijken nog altijd met veel plezier terug op hun eigen trouwdag en trouwdienst. De kerkelijke bevestiging van hun huwelijk was de basis waarop zij hun leven samen wilden beginnen. Kwaliteit, passie en beleving zijn de drie woorden die voor Jafeth en Sifra belangrijk waren in hun trouwdienst en die ze ook nu in hun leven nog heel belangrijk vinden.

Jafeth is conservatorium afgestudeerd op piano en zang. Sifra heeft door de jaren heen een prachtige stem ontwikkeld door op verschillende plekken te zingen. Jafeth en Sifra hebben ruime ervaring in samen muziek maken. Ze maken al jarenlang deel uit van de worship band InSalvation. Juist omdat ze samen een stel vormen versterken ze elkaar en vullen ze elkaar aan. Benieuwd naar meer?
Kijk bij VIDEOS naar één van de liederen die zij speciaal over het huwelijk hebben geschreven.

JES music

JES music bestaat sinds november 2014. Sindsdien hebben Jafeth en Sifra op veel bruiloften mogen spelen. ‘Liefde vertalen naar muziek zodat het harten raakt’ dat is het doel! Inmiddels zijn er meerdere muzikanten aangesloten bij JES music om bruidsparen nog meer mogelijkheden te bieden. 

Sifra: ‘We merken dat onze bruidsparen op zoek zijn naar een unieke manier om de muzikale begeleiding van hun trouwdag vorm te geven. Veel van onze bruidsparen hebben een christelijke achtergrond en willen voor de invulling van de muziek graag muzikanten die deze achtergrond kennen en de muziek keuze daar ook op afstemmen. Uit je dak gaan tijdens de feestavond op verantwoorde muziek? Dat is toch super!? Daarom zijn er nu meerdere formaties te boeken. Zo bieden wij een gipsy trio aan, akoestische achtergrondmuziek, een full band voor tijdens de feestavond en een DJ om het feest compleet te maken. Wij denken graag mee met onze bruidsparen en stemmen de muzikale invulling af op de wens van het bruidspaar’