JES WE CELEBRATE

Full band begeleiding feestavond

Wat is er mooier dan een geweldige feestdag afsluiten met een feest? JES music kan zorgen voor gezellige achtergrondmuziek maar met uitbreiding van meerdere muzikanten kan er ook flink gedanst worden. JES music speelt een breed repertoire, van covers van nu tot aan jazz muziek. Je kunt JES music voor tijdens jullie feestavond boeken in verschillende formaties. De full band met piano, zang, elektrisch gitaar, basgitaar en drums is echt geschikt als jullie een mix van covers van vroeger tot nu leuk vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om christelijke nummers te laten spelen.

Zijn jullie op zoek naar een unieke manier van jullie feestavond vormgeven? Dan is het gipsy/jazz trio echt uitermate geschikt. Het gipsy trio bestaat uit contrabas, percussie, gitaar, viool en zang, en dat met 3 muzikanten! De JES WE JAZZ variant past bij alle leeftijden en zorgt voor een zeer sfeervolle omlijsting van jullie receptie of feest waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. Zij kunnen zowel achtergrondmuziek verzorgen tijdens de receptie als een feestavond waar gedanst mag worden voorzien van swingende nummers. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie feestavond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

JES music heeft al onze verwachtingen echt overtroffen. De muziek was erg goed en ook de keuze van de nummers was super. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen. Veel mensen hebben lekker meegedanst (zelfs de bruidegom 😉

Jaap & Nienke

JES music heeft bij onze bruiloft de muziek op de feestavond verzorgd, en wat een feest hebben ze ervan gemaakt! Het mooie aan deze band is dat ze dicht bij hun zelf blijven, maar tegelijk zo mooi aansloten bij onze wensen! TOP!

Marcel & Inge