JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

JES music kan zorgen voor muzikale begeleiding tijdens de huwelijksreceptie. JES music zorgt voor een feestelijke sfeer tijdens de felicitaties met liederen die bij jullie passen. Uiteraard kan de receptie ook alleen met achtergrond muziek door de piano begeleid worden maar kunnen ook meerdere muziekinstrumenten toegevoegd worden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de toevoeging van akoestische gitaar?

Of gaan jullie voor de vrolijke en swingende gipsy/jazz setting? Op basis van jullie wensen zal JES music jullie adviseren wat de beste muzikale invulling is voor jullie receptie. Bekijk de videos hieronder om inspiratie op te doen? Zijn jullie enthousiast? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn en hoe JES music jullie receptie tot een prachtig feest kan maken.

”Op 10 juni hebben Jafeth en Sifra op onze trouwdag de muziek verzorgd! Het is heerlijk om 2 muzikale mensen te hebben staan, die gewoon goede muziek verzorgen. Leuk ook om oude en nieuwe gospels tussen de goede reguliere muziek te horen!! Vanuit onze gasten ’s avonds kregen wij enorm veel complimenten over JES music! Wij hebben ze in een kleine setting uitgenodigd en dat was al fantastisch, maar ik weet zeker dat wanneer er een complete band bij is het een groot feest wordt.
Verder zijn het ook gewoon hele leuke mensen!!
Jafeth en Sifra; nogmaals dank!!”

Erwin & Lilian