JES I DO

Muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk

JES WE CELEBRATE

Full band begeleiding feestavond

JES WE DO

Muzikale begeleiding kerkelijk huwelijk

JES WE JAZZ

Gipsy trio voor receptie en/of feest

JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

JES WE DANCE

DJ tijdens de feestavond

JES I DO

Muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk

 

Tijdens het burgerlijk huwelijk kan JES music een aantal liederen ten gehore brengen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst, tijdens de ceremonie en bij de afsluiting van de ceremonie. Dit uiteraard geheel in eigen stijl en naar jullie wens.

JES WE DO

Muzikale begeleiding trouwdienst

Tijdens een trouwdienst staat muziek vaak centraal door middel van samenzang of het ten gehore brengen van een persoonlijk lied. JES music heeft ruime ervaring in het begeleiden van trouwdiensten. Dit kan variëren van Psalmen, Opwekkingsliederen tot aan eigen gekozen liederen.

JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

JES music kan zorgen voor muzikale begeleiding tijdens de huwelijksreceptie. JES music zorgt voor een feestelijke sfeer tijdens de felicitaties met liederen die bij jullie passen. Uiteraard kan de receptie ook alleen met achtergrond muziek door de piano begeleid worden.

JES WE CELEBRATE

Full band begeleiding feestavond

Wat is er mooier dan een geweldige feestdag afsluiten met een feest? JES music kan zorgen voor gezellige achtergrondmuziek maar met uitbreiding van meerdere muzikanten kan er ook flink gedanst worden. JES music speelt een breed repertoire, van covers van nu tot aan jazz muziek.

JES WE JAZZ

Gipsy trio voor receptie en/of feest

Het gipsy trio wat we aanbieden is uitermate geschikt voor zowel jullie receptie als feest. Het gipsy trio bestaat uit contrabas, percussie, gitaar, viool en zang (en dat met 3 muzikanten). De JES WE JAZZ variant past bij alle leeftijden en zorgt voor een zeer sfeervolle omlijsting van jullie receptie of feest waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. Zij kunnen zowel achtergrondmuziek verzorgen tijdens de receptie als een feestavond waar gedanst mag worden voorzien van swingende nummers.

JES WE DANCE

DJ tijdens de feestavond

Houden jullie van dansen en willen jullie de trouwdag afsluiten met een knallend feest? Dan is de JES WE DANCE optie echt geschikt voor jullie. Onze DJ weet zeer goed in te spelen op de sfeer tijdens de avond en heeft de juiste hits mee om jong en oud op de dansvloer te krijgen. De DJ stemt het repertoire af op jullie wensen en stijl.