OPTIES
JES I DO - muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk christelijke muziek bruiloft

JES I DO

Muzikale begeleiding
burgerlijk huwelijk

JES WE DO

Muzikale begeleiding
trouwdienst

JES WE TOAST

Muzikale begeleiding
2 sets van 3 kwartier

JES WE CELEBRATE

Muzikale begeleiding
3 sets van 3 kwartier

JES WE DANCE

Muzikale begeleiding
DJ tijdens het feest
JES MUSIC
HET CHRISTELIJKE PLATFORM VOOR MUZIEK OP JE BRUILOFT

JES music is officieel ontstaan in de auto terug van een bruiloft waarbij we het lied ‘Zegen hen’ als verassing mochten spelen voor een bruidspaar. Ze zaten geblinddoekt met hun rug naar ons toe. Vriendinnen van de bruid hielden een mooie speech en na de laatste woorden zetten wij het lied in. De reactie van het bruidspaar was zo bijzonder en intens dat we er zelf ook emotioneel van werden. Het maakte ons bewust dat al die liedjes die we op de plank hebben liggen waardevolle herinneringen mogen worden voor heel veel andere bruidsparen. 

Sinds de oprichting in 2014 is JES music uitgegroeid tot hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft. Er zijn inmiddels veel getalenteerde muzikanten aangesloten bij JES music die allemaal in staat zijn om een unieke en kwalitatief hoogstaande muzikale bijdrage te leveren aan jullie trouwdag. Veel van onze bruidsparen hebben een christelijke achtergrond en willen voor de invulling van de muziek graag muzikanten die deze achtergrond kennen en de muziekkeuze daar ook op afstemmen. Uit je dak gaan tijdens de feestavond op verantwoorde muziek? Dat is toch super!? Met JES music ben je ervan verzekerd dat de muziek tijdens je trouwdag past bij jullie christelijke levensovertuiging. Dit wordt van tevoren altijd goed afgestemd.

.

We kunnen de muziek begeleiden tijdens het burgerlijk huwelijk, de kerkelijke inzegening, de receptie en het feest. Daarnaast hebben we zelf nummers geschreven over het huwelijk die geschikt zijn om te zingen tijdens de ceremonie of de kerkelijke inzegening. De nummers komen allemaal recht uit ons hart. Ze zijn in de afgelopen jaren geschreven voor familie of vrienden die gingen trouwen. De nummers omschrijven de belangrijke keuze die je voor elkaar maakt wanneer je je leven met elkaar gaat delen. We geloven heel sterk in een huwelijk wat gefundeerd is in Gods liefde en daar wijzen de nummers ook naar.

Als je contact met ons opneemt dan krijg je een reactie van Sifra. Zij heeft het contact met een bruidspaar in de voorbereiding naar de trouwdag toe. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om van jullie te horen.

WhatsApp us