ARDIE

“Pluk de snaar van de ziel”

1 MUZIKANT

CELLO

KLASSIEK, POP

christelijke cellist burgerlijk huwelijk

Ardie is een enthousiaste cellist die in veel verschillende settings inzetbaar is. Met het warme en romantische geluid van de cello geeft hij een extra sfeervolle laag in jullie bruiloftsdienst. Ardie is al jarenlang professioneel muzikant (cellist en gitarist) en speelt in een aantal bands waaronder Rogier Pelgrim, Hanne de Vries en Lise Low. Hij heeft zijn studie in compositie en muziek productie afgerond in 2017 aan de HKU. Wat Ardie kenmerkt is dat hij zowel klassiek als popmuziek leuk vindt om te spelen. Zo speelt hij af en toe muziek van Bach in een cantate uitvoering, maar ook op vele verschillende pop podia met singer songwriters of bands. Naast dat Ardie veel muziek speelt schrijft hij ook zelf muziek. Met zijn muziek project ‘Paper Branches’ speelde hij onlangs op Radio 2. In het maken van muziek in een bruiloftsdienst vindt ik het mooi dat we ons openstellen voor de bron van de liefde, van God. Dit is voor mij naadloos verbonden aan het maken van muziek.

Ardie is als cellist te boeken bij een andere JES music formatie. Zo is de cello een prachtige toevoeging aan piano en zang of gitaar en zang. Ardie kan met zijn cello echt een uniek en intiem geluid bijdragen aan jullie ceremonie. Het zorgt voor een bijzondere sfeer.

Maak kennis met Ardie

‘’Ik vind het mooi dat in een bruiloftsdienst een moment wordt vastgelegd. Een moment waar al lang naar toe geleefd wordt, een verhaal van twee mensen die met elkaar verder het leven willen delen. Ik vindt het bijzonder om juist hier een steentje aan bij te dragen en met de cello het een onvergetelijk mooi moment te laten zijn.’’

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Ardie voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us