ERIK

“Muziek van hart tot hart”

1 MUZIKANT

GITAAR, PIANO, ZANG

ENGELS EN NEDERLANDSTALIGE POP

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Zijn jullie op zoek naar christelijke muziek tijdens jullie burgerlijk? Erik weet met zijn stem en gitaar een perfecte balans te vinden in nummers en dynamiek voor een sfeervolle achtergrondmuziek waar mensen op reageren. Met zijn warme stemgeluid en veelzijdige gitaartechnieken weet hij vaak de juiste snaar te raken. Daarnaast beschikt zijn setlist over een grote variatie aan nummers die het voor jong en oud leuk maken om naar te luisteren.

Al op 11 jarige leeftijd begon Erik met het spelen in zijn kerk. Zo heeft hij hier voor vele bands toetsen, drums en gitaar gespeeld en heeft hij lesgegeven in deze instrumenten. Ondanks dat hij hier nooit mee is opgehouden, is hij zich ook als muzikant gaan verdiepen in andere muziekstijlen en artiesten zoals singer-songwriter muziek van John Mayer, Ed Sheeran en Engels- en Nederlandstalige popmuziek. Hij besloot ook met dit repertoire het podium op te stappen en bij café’s en bruiloften te gaan spelen. Toen hij merkte dat mensen hier zo enthousiast van werden dat er een langer programma moest komen besloot hij zichzelf uit te breiden door een loop-pedal te kopen. Met dit apparaat kan hij zichzelf live opnemen en daarover heen spelen waardoor een hele band kan worden gecreëerd. Hiermee kwamen nummers tot leven en is zelfs de mensen loskrijgen op de dansvloer niet meer te gek met enkel één gitaar. Tot op heden gaat hij hiermee op pad en geniet hij van de interactie met de zaal en de spanning van het live inspelen. Volgens Erik blijft het zo leuk voor hemzelf om te spelen en voor het publiek om naar te kijken en te luisteren, en dat is top.

Met de glimlach op het gezicht van het publiek bij een bekende hit óf de bewegende voetjes op de vloer is het altijd weer een feest om op een bruiloft te spelen. Daarnaast is met het looping pedal elke keer spelen nieuw en anders. En dat houdt het spannend en leuk voor de muzikant zelf, maar ook voor het publiek om naar te kijken en luisteren.

Maak kennis met Erik

‘’Het klinkt cliché, maar het is elke keer weer een eer om uitgenodigd te worden als muzikant bij een bruiloft. Op zo’n dag wil je als bruidspaar dat alles zo perfect mogelijk is en om daar een bijdrage aan te mogen leveren is genieten. Ik hoop altijd dat als ik klaar ben met spelen dat iedereen in de zaal één liedje in z’n hoofd heeft zitten die is blijven hangen, voor zowel jong als oud. Ik denk namelijk dat ik dan voor iedereen wat leuks heb mogen spelen. Daarnaast vind ik het heel gaaf om ter plekke mijn nummers aan te passen op de sfeer in de zaal, dat is ten slotte ook hét voordeel van live muziek, en maakt dat het nooit storend wordt maar juist een positieve bijdrage levert zodat jullie dag nóg mooier wordt dan hij al is.’’

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Erik voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us