GLENN, JOSE, BAS, HENDRIK

“Gods liefde laten voelen is de beat van ons hart”

4 MUZIKANTEN

GITAAR, PIANO, SAXOFOON, ZANG

BALLADS, EASY LISTENING

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Glenn, José, Bas en Hendrik zijn zeer geschikt voor de muzikale begeleiding voor jullie trouwdag. Glenn en José hebben het voorrecht om als echtpaar hun passie voor muziek uit te mogen leven en uit te delen. Samen met Bas en Hendrik voelen ze elkaar feilloos aan. Bas Gankema is pianist in hart en nieren, Hendrik is saxophonist, zijn liefde voor muziek maakt dat zijn melodieen harten raakt, Glenn verzorgd zowel zang als gitaar. Als ervaren, professionele en veelzijdige muzikanten vormen zij samen met José een prachtig en uniek Quatro. José weet harten te raken met haar heldere, zuivere en liefdevolle stem. In combinatie met de warme stem van Glenn zorgt dit voor een intieme, persoonlijke en romantische sfeer.

Bas heeft veel vlieguren als begeleider van koren, kerkdiensten, zangers en zangeressen. De liefde en passie resulteerde in het volgen van de bachelor aan het conservatorium. Op dit moment studeerd Bas weer, een master, bij Bert van den Brink aan de HKU. Hendrik heeft een aantal jaren klarinet gestudeerd op het conservatorium te Leeuwarden. Daarna studeerde hij lichte muziek op saxofoon. Momenteel musiceerd hij oa. in Bigbands maar ook in het muziekteam van zijn eigen gemeente. Glenn heeft veel ervaring als muzikant. Zo werkt hij aan verschillende muzikale projecten mee, geeft hij les, is hij vaste gitarist bij de Hemeltijd band o.l.v. Elisa Krijgsman, maar produceert ook zijn eigen muziek. Met zijn liefde voor zowel Jazz, fusion en pop is hij zeer allround. José zingt al heel wat jaren. Zo leidt ze samen met Glenn in verschillende kerken in het land de aanbidding of kun je luisteren naar hun eigen geschreven liederen. José is sinds 2016 (solo) zangeres in de opwekking Band o.l.v. Elisa Krijgsman. Elk jaar is ze weer te horen en te zien op de nieuwe opwekking cd/dvd en is ze te zijn tijdens de conferenties.

Maak kennis met Glenn, Jose, Bas & Hendrik

”Wij vinden het altijd weer een eer om onderdeel te mogen zijn van de grote dag van een bruidspaar. Wij genieten er altijd enorm van om in een persoonlijke en intieme setting onze passie voor muziek te mogen delen met het bruidsspaar en de gasten. Elke ceremonie is uniek, we denken daarom ook graag met jullie mee. Zo hopen wij samen een onvergetelijk moment te mogen beleven met jullie”.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Glenn, Jose, Bas & Hendrik voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us