jafeth & sifra

“wanneer muziek harten raakt, gaat liefde spreken”

2 MUZIKANTEN

piano, zang

worship

christelijke muziek receptie

Wij zijn JES music, Jafeth en Sifra Bekx. We hebben beiden een grote passie en liefde voor muziek. Onze liefde is zelfs ontstaan rondom muziek. Het begon allemaal toen ik (Sifra) bij Jafeth op pianoles ging. Het eerste jaar deed ik nog stinkend mijn best om het echt goed onder de knie te krijgen, maar al snel kregen we meer oog voor elkaar dan voor de piano. Na ons huwelijk zijn we JES music begonnen.

Muziek en liefde hebben veel overeenkomsten. Liefde kun je vaak niet omschrijven, het is een bepaald gevoel, een zekerheid en een veiligheid. Dat is muziek eigenlijk ook. Het zegt meer dan je in woorden kunt omschrijven en het raakt je hart op een bijzondere manier. En juist daarom is het ook zo mooi om muziek een plaats te geven tijdens je bruiloft. ”Toen wij in 2012 trouwden was onze trouwdienst het hoogtepunt van de dag. Er speelde een prachtig strijkkwartet met piano en zang. We koesteren bijzondere herinneringen aan deze bijzondere manier om ons huwelijk te beginnen”.

Jafeth is afgestudeerd aan het conservatorium op piano en zang. Sifra heeft door de jaren heen een prachtige stem ontwikkeld. Samen maken zij ook deel uit van de worshipband InSalvation. Juist omdat ze samen een stel vormen versterken ze elkaar en vullen ze elkaar aan. ”We hebben aan één blik genoeg tijdens het spelen. Door de honderden bruiloften waar we inmiddels gespeeld hebben samen weten we van elkaar precies waar we naartoe willen. Voor ons is iedere bruiloft even bijzonder. Om de liefde tussen twee mensen van zo dichtbij te mogen zien, dat is echt zo speciaal. Het is voor ons echt feest als we zien dat muziek harten raakt en de liefde gaat spreken. Allereerst voor het bruidspaar maar ook voor alle gasten. We vinden het heel erg leuk om met een bruidspaar mee te denken in de voorbereiding naar hun trouwdag toe.

We hebben door de jaren heen zelf nummers geschreven die gaan over het huwelijk, gefundeerd op Gods liefde. Deze nummers zijn echt een bijzondere toevoeging aan jullie ceremonie of trouwdienst. Benieuwd naar de nummers? Klik hier om ze te beluisteren.

Maak kennis met jafeth & sifra

”Iedere trouwdienst is voor ons iedere keer weer even bijzonder. Twee mensen die elkaar trouw beloven en Gods zegen vragen. Daar krijgen wij iedere keer nog kippenvel van. Het is onze passie om de muziek tijdens jullie trouwdag echt naar de mensen toe te brengen. Het is ons verlangen dat alle gasten iets van Gods onvoorwaardelijke liefde zullen ervaren. We kijken er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten om een onvergetelijke bijdrage te mogen leveren aan de mooiste dag van jullie leven. Tot snel!?”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Jafeth & Sifra voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us