Junus & els

“muziek is de taal van het hart”

2 MUZIKANTen

piano, zang

jazz, pop

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Junus en Els Manuputtij zijn in 2000 getrouwd, en hebben drie kinderen. Junus is naast zijn muzikale bezigheden werkzaam als management consultant bij een internationaal bedrijf en Els is fulltime thuis voor de kinderen. Muziek speelt een grote rol in huize Manuputtij. Beide zijn van jongs af aan veel met muziek bezig en ook hun kinderen hebben de smaak al te pakken.

Junus en Els leerden elkaar in 1999 kennen toen Els kwam zingen in de band Vorm waar Junus de toetsenist was. Tijdens het maken van hun debuut cd sloeg de vonk over en sindsdien hebben ze samen veel muziek gemaakt. Tijdens een optreden op het Flevo Totaal Festival in 2000 vroeg Junus Els ten huwelijk. Het werd een studentenbruiloft omdat Junus en Els in die tijd allebei aan het conservatorium in Amsterdam studeerden. Junus studeerde piano en Els studeerde zang.

In de afgelopen jaren hebben Junus en Els op vele plekken, met verschillende artiesten en in verschillende formaties muziek gemaakt.  In 2013 heeft Junus een Zilveren Duif Award gewonnen voor zijn cd ‘The Story of a Child’. Els heeft een aantal jaren meegezongen bij de cd producties van Stichting Opwekking, nu zingt zij bij black gospel choir Gospel Boulevard.

Met Junus en Els ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een flinke dosis flexibiliteit. Junus en Els vinden het een feestje om op iemands mooiste dag voor een onvergetelijke muzikale ervaring te mogen zorgen. En door hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om voor ieder bruidspaar de juiste noot te raken en hun dag op een persoonlijke manier muzikaal te omlijsten.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Junus & Els voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us