Kyana

“ Het innerlijke gevoel van geluk vertaal ik naar een passende muzikale intimiteit, waarin God centraal staat”

1 MUZIKANT

PIANO, ZANG

PERSOONLIJK, INTIEM

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Kyana brengt met haar unieke stemgeluid een intieme en persoonlijke sfeer mee voor op jullie trouwdag. Zij heeft een rijke ervaring met als muzikant op trouwfeesten en andere speciale gelegenheden te zingen. Dat brengt mee dat ze jullie favoriete liedjes zal spelen vol met passie en daarmee precies de juiste snaar kan raken. Als afgestudeerd toetseniste en ervaringrijke muzikant en vocalist, voegt zij onder haar eigen piano begeleiding veel muzikaliteit en kleur toe aan jullie trouwdag. Zij heeft voornamelijk in de kerk muziek gemaakt, maar is daarnaast ook bezig met haar eigen muziek te produceren. Vanwege haar kerkelijke achtergrond heeft ze al veel inzegeningen van het burgerlijk huwelijk muzikaal begeleid. Ook wordt zij vaak gevraagd om als achtergrondmuzikant te spelen en/of zingen. Zij speelt keyboard en piano sinds ze zich kan herinneren en heeft zowel in bandformatie als in de hoedanigheid van solo-artiest optredens verzorgd.

Voor mij is het een eer om de muzikale toevoeging te mogen zijn op het moment dat jullie elkaar voor altijd trouw beloven. Zelf heb ik dit moment (nog) niet meegemaakt, maar ik kan mij volledig inleven in het geluk dat er op zo’n moment uitspat. Als emotioneel aangelegde persoon is elke ceremonie, receptie of feestavond een ervaring waar ik intens van geniet. En des te grotere eer vind ik het om dat gevoel en die emoties te kunnen uiten in mijn muziek en stemgeluid. Ik denk graag mee om dit magische moment (nog) persoonlijker te maken voor jullie en daarmee bij te dragen aan een onvergetelijke dag.

Woorden hebben kracht en muziek heelt. Voor mij is het daarom belangrijk dat de muziek die ik maak op zielsniveau goed voelt en mij inspireert om van God en van mensen te houden. Voor mij is de tekst van muziek dan ook meer van belang dan enkel de muziek zelf. Zolang er een boodschap is waar ik tot positief denken of actie word aangespoord; daarmee is mijn doel om muziek te willen maken echt bereikt.

Maak kennis met Kyana

Mijn setting is intiem en persoonlijk, met een vleugje pit. Deze combinatie maakt het mogelijk om zowel easy-listening als intense meezingers voor te dragen. Daarmee creëer ik een dynamische atmosfeer waarin ruimte is voor een mix van stijlen, ritmes en volume. Ik probeer de sfeer van het moment aan te voelen in hoe ik mijn stem moet gebruiken om te voldoen aan de behoefte van het publiek op dat moment. Hierdoor is mijn muziek voor ieder toegankelijk en is er afwisseling mogelijk”.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Kyana voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us