Marcel, Alice, Michiel

“Waar duizend woorden vallen in het niet, vullen klanken de ruimte, poëzie en melodie, herinnering stromen... we spelen jullie liefste lied”

3 MUZIKANTEN

Piano, Zang, Gitaar, Percussie

traditionele tot moderne worship

christelijk trio burgerlijk huwelijk

Dit trio, bestaande uit Marcel, Michiel en Alice, kent elkaar al jaren. Ze werken graag vanuit hun persoonlijke band als basis en ervaren daarmee veel voordelen op het gebied van muziek maken op een bruiloft. Marcel, Michiel en Alice voelen elkaar en de zaal feilloos aan en zullen altijd ten dienste staan van de wensen van het bruidspaar. Met Alice haar brede stem en warme persoonlijkheid zal ze jullie zorgvuldig gekozen liederen op een mooie manier kunnen vertolken. Onder begeleiding van Marcel, die de gevoelige noten op de piano weet te raken en Michiel, die passende akoestische drums en gitaar speelt en in backing-zang kan voorzien, zijn zij een ultieme combinatie voor zowel de intieme kapel als de trouwdienst waar het feest al wordt ingezet.

Muziek is een bijzondere manier van communicatie, met elkaar en met God. Het is bijzonder als een bruidspaar hun liefde viert samen met God, die liefde is! Marcel, Michiel en Alice vinden het enorm bijzonder om getuige te mogen zijn van een intiem moment als de inzegening van een bruidspaar, omringd door vrienden en familie. Het schept een band om dit  bijzondere moment met elkaar te mogen delen! Ze geloven dan ook oprecht dat ze door hun muziek iets van God mogen laten zien en proeven. In deze formatie kunnen ze ballads mooi kleur geven maar ook nét dat beetje extra geven om een kerkelijke inzegening of burgerlijke huwelijkssluiting feestelijk te vieren!

Als trio zijn we uitermate geschikt om van klein naar groots te spelen waarbij je niet bang hoeft te zijn dat het te luid zal zijn.
We kunnen een mooi luisterlied brengen maar vinden het ook heerlijk om ervoor te zorgen dat iedereen lekker mee kan zingen! We kunnen traditionele liederen spelen en begeleiden maar kunnen het ook meer folk of groove geven door toevoeging van gitaar en percussie. Net wat jullie graag willen!

Maak kennis met Marcel, Alice en Michiel

“ We vinden het heel bijzonder om deel te zijn van dit intieme moment van een bruidspaar. Samen God zoeken en danken voor zijn liefde in het bijzijn van vrienden en familie schept onmiddellijk een band. We voelen ons vereerd om onze passie en liefde te mogen delen en samen met het bruidspaar een onvergetelijk moment te beleven!  We vinden het een mooie uitdaging als we de speciale wensen van het bruidspaar mogen vertolken. Of dit nu gaat om de indrukwekkende binnenkomst van de bruid, de bruidegom die zijn bruid wil verrassen door zelf iets te spelen of te zingen of een lied waarmee we een familielid herinneren die er niet meer bij kan zijn…”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Marcel, Alice en Michiel voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us