Marcel, Alice, Michiel, Joshua

“waar duizend woorden vallen in het niet, vullen klanken de ruimte, poezie en melodie, herinneringen stromen... we zingen jullie liefste lied”

4 MUZIKANTEN

Piano, Percussie, Zang, gitaar

TRADIOTIONELE TOT MODERNE WORSHIP

Christelijk kwartet burgerlijk huwelijk

Dit kwartet, bestaande uit Marcel, Michiel, Joshua en Alice, kent elkaar al jaren. Ze werken graag vanuit hun persoonlijke band als basis en ervaren daarmee veel voordelen op het gebied van muziek maken op een bruiloft. Marcel, Michiel, Joshua en Alice voelen elkaar en de zaal feilloos aan en zullen altijd ten dienste staan van de wensen van het bruidspaar. Met Alice haar brede stem en warme persoonlijkheid en  Joshua’s bijzondere stemgeluid en fijne gitaarspel zullen ze jullie zorgvuldig gekozen liederen op een mooie manier kunnen vertolken. Onder begeleiding van Marcel, die de gevoelige noten op de piano weet te raken en  Michiel, die passende akoestische drums en akoestische gitaar speelt en in backing-zang kan voorzien, zijn zij een ultieme combinatie voor zowel de intieme kapel als de trouwdienst waar het feest al wordt ingezet.

Muziek maken vanuit een persoonlijke relatie met God maakt dat de door jullie zorgvuldig gekozen liederen sámen in dit intieme moment beleefd worden. Muziek kan ons helpen blijdschap, gemis en dank te verwoorden en een uiting te geven aan de mix van emoties die op deze dag leven. Samen zingen, luisteren en God aanbidden en bovenal Zijn liefde en goedheid vieren!  Ze geloven dan ook oprecht dat ze door hun muziek iets van God mogen laten zien en proeven. In deze formatie kunnen ze ballads mooi kleur geven maar hebben ze genoeg in huis om een kerkelijke inzegening of burgerlijke huwelijkssluiting feestelijk te vieren! Als kwartet zijn we uitermate geschikt om van klein naar groots te spelen waarbij je nietbang hoeft te zijn dat het te luid of te klein zal zijn. 

We kunnen een mooi luisterlied brengen maar vinden het ook heerlijk om ervoor te zorgen dat iedereen lekker mee kan zingen! We kunnen traditionele liederen spelen en samenzang begeleiden maar kunnen jullie liederen ook meer folk of groove geven. Net wat jullie graag willen!

Maak kennis met Marcel, Alice, Michiel en Joshua

We vinden het heel bijzonder om deel te zijn van dit intieme moment van een bruidspaar. Samen God zoeken en danken voor zijn liefde in het bijzijn van vrienden en familie schept onmiddellijk een band. We voelen ons vereerd om onze passie en liefde te mogen delen en samen met het bruidspaar een onvergetelijk moment te beleven!  We vinden het een mooie uitdaging als we de speciale wensen van het bruidspaar mogen vertolken. Of dit nu gaat om de indrukwekkende binnenkomst van de bruid, de bruidegom die zijn bruid wil verrassen door zelf iets te spelen of te zingen of een lied waarmee we een familielid herinneren die er niet meer bij kan zijn…”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van een christelijke kwartet voor jullie bruiloft? Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us