PIP

“Ik zing met liefde over liefde op een dag die draait om de liefde”

1 MUZIKANT

GITAAR, ZANG

EASY LISTENING, VROLIJK, SINGER SONGWRITER

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Pip is een uitstekende keuze voor het verzorgen van de muziek op jullie mooie dag. Haar zang en gitaarspel zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat alle puzzelstukjes altijd op zijn plaats vallen. Van schitterende ballades tot swingende uptempo songs, alles is mogelijk.

Pip zong al voordat ze haar eerste woordjes had gezegd. Met een moeder als kinderkoor dirigent werd muziek er natuurlijk met de paplepel ingegoten. Elke kans die ze had om op het podium te staan greep ze. Zo deed ze op de basisschool altijd mee met het open podium, zong ze bij de Continental Kids (een soort christelijke Kinderen voor Kinderen) en op latere leeftijd de muziekavonden, musicals en het schoolkoor van de middelbare school. Met deze ruime ervaring op zak besloot ze op haar 18e om mee te doen met the Voice of Holland waar ze in Team Ilse de liveshows behaalde. Sindsdien maakt ze alleen nog maar muziek en mag ze dit al een aantal jaar haar full-time baan noemen. Ze treedt door het hele land op met haar eigen muziek en cover repertoire. Ze speelt op bruiloften, festivals, feestjes en geeft vaak huiskamerconcerten.

Bruiloften hebben een speciale plek in het hart van Pip. Op zo’n bijzondere dag spelen voor twee mensen die zo ontzettend veel van elkaar houden dat ze elkaar eeuwige trouw willen beloven is een van de mooiste dingen die er bestaan. Muziek kan op zo’n dag zo iets prachtigs toevoegen, en daar maakt ze graag deel van uit. Voor Pip staat geloof altijd centraal in alles wat zij doet. Wat zou muziek zijn zonder God? Het zou niet eens bestaan, zo simpel is dat. Met deze overtuiging speelt zij en hier past zij ook haar liedjeskeuze op aan tijdens een feestavond of receptie.

Maak kennis met Pip

” De combinatie van zang en gitaar die naadloos op elkaar aansluit, kan ontroeren maar ook een feestje bouwen. Het lijkt me heel erg mooi om een onderdeel uit te mogen maken van jullie trouwdag!”

referenties

Het was een geweldige dag. Precies zoals ik mij dat had voorgesteld! Het weer was ook perfect. Pip was super, het was een kleine dienst en ze pakte iedereen in met haar mooie stem en gitaar! Bijzonder was haar/ons oogcontact meteen bij binnenkomen, we hadden haar immers nog niet ontmoet. Het voelde meteen goed! Ze maakte de dienst heel bijzonder! 

Peter & Gertrude

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Pip voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us