RAOUL, EMMA, ARON

“Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare”

3 MUZIKANTEN

PIANO, GITAAR, ZANG

WORSHIP

christelijke muziek trouwdienst

Raoul, Emma en Aron zijn drie enthousiaste mensen die een groot hart hebben voor God en aanbidding. Ze zullen jullie trouwdag helemaal afmaken met de juiste muzikale begeleiding van jullie trouwdienst en/of burgerlijk huwelijk! Met een akoestisch en huiselijk gevoel weten zij middels muziek connectie te leggen tussen jullie, God en de zaal.

Aron studeert aan de CHE en heeft hiervoor Royal Mission School afgerond. Hij speelt nu al een aantal jaar mee in zijn kerk. Daarbij kun je hem kennen van de Royal Adventure Weekend band. Het mooiste aan muziek vind hij dat hij zijn passie voor Jezus er in kwijt kan. Hij vind het dan ook heel belangrijk anderen te laten merken dat Jezus leeft en door ons heen wil werken! Met zijn pure stem en strakke gitaarspel zal hij de nummers die jullie kiezen prachtig vertolken!

Raoul is in 2016 begonnen aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede waar hij toetsen studeert aan de Popacademie. Hij speelt onder andere bij  Opwekking Jongeren 2018, RAW band, VrijZijn tieners en nog heel wat meer! Zijn piano begeleiding is een belangrijke basis onder de nummers die jullie uitkiezen, maar daarnaast kan hij ook mensen raken met zijn prachtige impro- visatie en invulling. Zijn passie voor God is torenhoog, hij is dan ook vrijwel altijd met aanbiddings- muziek bezig en heeft echt een roeping om God’s Vaderhart aan mensen te laten zien.

Emma zal in 2019 afstuderen aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede voor zang. Naast dat ze worshipleader is, is zij zangeres van de band Devoted, organiseert zij om de maand aanbiddingsavonden in Enschede en zal ze begin zomer 2019 haar debuut EP uitbrengen eveneens met aanbiddingsmuziek! Haar kracht is, naast een herkenbare en originele sound, kwetsbaarheid en eerlijkheid tonen op het podium waardoor er intimiteit ontstaat binnen de aanbidding.Deze combinatie van drie bijzondere mensen klikte al vanaf moment 1 en dat is te horen!

Maak kennis met Raoul, Emma & Aron

‘We vinden het zo’n eer om het bruidspaar en God te mogen dienen op een trouwdag. Er is maar weinig mooier dan twee mensen die er voor kiezen om samen met God en elkaar een leven op te bouwen en elkaar trouw te beloven. Elke dienst is weer een geweldige kans om het hart dat het bruidspaar voor God heeft te mogen vertalen in de vorm van muziek! Het is echt heel erg bijzonder om zo dicht betrokken te zijn bij een bruidspaar op hun trouwdag.”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Raoul, Emme & Aron voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us