RONALD & CECILIA

“Onze muziek is eerlijk, krachtig en komt voort uit ons hart”

2 MUZIKANTEN

PIANO, ZANG

POP, JAZZ, BOSSA NOVA

christelijk duo burgerlijk huwelijk

Ronald en Cecilia zijn een getrouwd stel, die vanaf het begin van hun relatie samen muziek maken. Ze hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de muziek tijdens kerkdiensten, bruiloften en recepties. Ronald en Cecilia zijn dan ook uitermate geschikt voor de muziek op jouw bruiloft! Cecilia heeft een prachtige, warme Zuid-Amerikaanse stem. In de afgelopen jaren heeft ze al vele mensen geraakt met haar zuivere en krachtige stem. Cecilia heeft gezongen op een cd van haar kerk Vineyard Chili en daarnaast inmiddels 4 EP´s opgenomen met haar eigen geschreven christelijke liedjes.  Ronald heeft inmiddels jaren ervaring opgedaan met het spelen van de piano, keyboard en synthesizer. Naast het spelen van piano in vele kerk- en bruiloftsdiensten heeft hij een aantal jaar in een rockband gespeeld als toetsenist. Ronald en Cecilia samen zijn het duo, die de harten van jullie als bruidspaar en jullie gasten zullen raken. Op verschillende momenten hebben mensen aan hen verteld, dat ze geraakt werden door de combinatie van een krachtige stem, een eerlijk, gevoelig en kwetsbaar hart en de goede kwaliteit van de muziek. Ronald en Cecilia geloven dat deze combi hen uniek maakt en dat zij daardoor een toevoeging zullen zijn voor jouw trouwdag.

Wij zijn beide christen en Jezus speelt de hoofdrol in ons leven. Wij willen Hem volgen en dienen in ons leven. Ook verlangen we ernaar om anderen tot zegen te zijn door te geven wat wij hebben ontvangen van Jezus. We willen anderen leiden en helpen om dichtbij God te komen door aanbidding heen. Ons talent hebben we van God ontvangen en we willen dit teruggeven aan Hem om het in te zetten voor Zijn koninkrijk. Uiteindelijk gaat het ons niet om aardse dingen, maar we hebben de overtuiging dat we leven tot Zijn eer en glorie.

Een bruiloft is puur, echt en vol emotie. Het is een dag, waarin mensen hun liefde en commitment naar elkaar uitspreken. Dit is ontzettend bijzonder en een heilig moment voor God. Wij vinden het dan ook prachtig om onderdeel te zijn van zo´n bijzondere en speciale dag en vinden het heel speciaal om met muziek een bijdrage aan die dag te leveren.

Maak kennis met Ronald & Cecilia

”Als een getrouwd stel weten we wat voor belangrijke dag je trouwdag is. Het is een uniek en een ontzettend bijzonder moment. We begrijpen hoe belangrijk muziek is voor de sfeer en wat dit doet in de harten van mensen. Wij zouden het dan ook erg bijzonder en speciaal vinden om de muziek te verzorgen tijdens jullie trouwdag. We hebben een repertoire, maar we zijn daar niet aan gebonden. We zijn flexibel en samen met jullie zoeken we wat past bij jullie wensen!”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Ronald & Cecilia voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us