STEPHANIE & DANIELLE

“Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek”

2 MUZIKANTEN

PIANO, ZANG

WORSHIP, SINGER SONGWRITER

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Stephanie en Danielle zijn een bijzonder duo. Met veel aandacht en enthousiasme kunnen ze jullie trouwdag op een persoonlijke manier muzikaal omlijsten. Zij werken al jarenlang nauw samen in de muziek en zijn daarnaast goed bevriend. Stephanie heeft een rijke ervaring als soliste. Ze kan met haar warme, krachtige stem een mooie ballad voordragen, maar ook zeker een feestje maken! Danielle laat als begaafd muzikante zowel haar zang als mooie pianospel horen. Ze maken muziek vanuit hun hart en gaan tevens professioneel te werk. Samen hebben zij met veel plezier al tijdens vele bruiloften mogen spelen. Danielle studeerde piano aan het Utrechts conservatorium waar ze in 2011 cum laude afstudeerde. Vanwege haar liefde voor zowel klassieke als lichte muziek is ze een veelzijdig pianiste. In het dagelijks leven begeleidt Danielle diverse artiesten en koren. Zo is de vaste pianiste van Matthijn Buwalda en Pearl Jozefzoon. Daarnaast geeft ze huiskamerconcerten en heeft ze een pianolespraktijk. Stephanie richt zich speciaal op de zang en brengt haar rijke ervaring als soliste en backing vocal op een persoonlijke wijze ten gehore. Al op jonge leeftijd stond zij, samen met haar muzikale familie (The Burning Candles), op het podium en inmiddels heeft ze met diverse nationale en internationale artiesten op het podium gestaan. Denk hierbij aan artiesten als Michael W. Smith, Leeland, Dwight Dissels, Pearl Joan, LEV en Elise Mannah. Ook zong Stephanie van 2008 – 2016 als (solo)zangeres in de Opwekkingband o.l.v. Peter van Essen / Elisa Krijgsman. Stephanie hoopt met haar stem harten te raken.

Stephanie en Danielle hopen dat hun christelijke identiteit zichtbaar is in de manier waarop ze de muziek overbrengen op jullie trouwdag en dat dit in alle facetten van de samenwerking, met jullie als bruidspaar, wordt ervaren. Ze geloven dat God muziek bedacht heeft en ook op die manier tot je hart kan spreken.

Maak kennis met Stephanie & Danielle

”Wij vinden het een eer om een muzikale bijdrage te leveren aan jullie dag! Uit ervaring weten we dat muziek voor bijzondere momenten kan zorgen, juist op een persoonlijke dag als jullie bruiloft. Met zorg en aandacht bereiden wij de door jullie uitgekozen nummers voor, en doen ons best ze uit te voeren zoals jullie dat voor ogen hebben. Het is immers jullie speciale dag en een uniek moment! Dat verdient aandacht en liefde”.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Stephanie & Danielle voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us