SUSAN

“Ik wil het bruidspaar boven verwachting laten genieten”

1 MUZIKANT

piano, zang

HITS VAN TOEN EN NU

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Susan is een geboren en getogen zangeres, opgegroeid in een warm gezin met 4 oudere broers wist ze al op jonge leeftijd een ruimte te vullen met een intieme sfeer. Ze heeft al sinds haar jonge jaren een grote liefde voor alles wat met trouwen te maken heeft. Zelf is ze  5 jaar gelukkig getrouwd met haar grote liefde en weet ze als geen ander hoe belangrijk muziek is en dat alles toch zo perfect mogelijk moet zijn. Jafeth & Sifra hebben op deze grote dag haar trouwdienst prachtig verzorgd. Sinds het afstuderen in 2012 aan het conservatorium heeft ze zich ontwikkeld tot professional die aan kan sluiten bij de wensen van het bruidspaar. Door haar jarenlange ervaring in het begeleiden van bruiloften beschikt Susan over de ervaring en kennis om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken. Doordat ze zichzelf begeleid op de piano kan ze ‘on the spot’ aan de wensen van het bruidspaar voldoen. Ze voelt goed aan wat de wensen zijn en weet van elke gelegenheid een waar uniek moment te maken.

Het hart van Susan voor muziek en God komt tot ware uitdrukking in het begeleiden van aanbidding. Elke bruiloft is net zo uniek als het bruidspaar, het is een prachtig moment waarvan jullie geen seconden mogen missen.

Maak kennis met Susan

“Het muzikaal begeleiden van jullie trouwdienst is een uniek moment. Dat twee mensen elkaar het “ja” woord mogen geven is zeldzaam en dat maakt voor mij elke bruiloft weer bijzonder. Het is prachtig om door de muziek Jezus als bruidegom uit te nodigen op jullie huwelijk. Ik vind het een voorrecht om jullie hierin te mogen ondersteunen, want laten we eerlijk zijn, het moet toch wel ergens zo perfect mogelijk zijn op jullie dag. Dit is jullie moment waar jullie geen seconde van mogen missen. Geniet ervan en tot snel”.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Susan voor jullie bruiloft? Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us