TIM, NINA, ANTHONY

“Intieme muzikale momenten voor op jouw bruiloft”

3 MUZIKANTEN

GITAAR, ZANG

AKOESTISCH, SINGER SONGWRITER

christelijke muziek burgerlijk huwelijk

Tim & Nina zijn broer en zus en verzorgen met alle liefde en plezier de muziek op jullie bruiloft. Ze staan voor intieme, akoestische muziek met veel singer-songwriter-achtige invloeden. Met hun muziek kunnen ze de sfeer op jullie bruiloft veranderen in die van een sprookje, met veel harmonische vocale hoogtepunten. Tim en Nina komen oorspronkelijk uit Schoonhoven. Tim woont in Utrecht waar hij Illustratie studeert aan de kunstacademie, Nina woont in Bergambacht en studeert Toegepaste Psychologie in Leiden.

Beiden hebben ze al een aantal jaar muzikale ervaring in (christelijke) bandjes, aanbiddingsteams en gelegenheidssamenstellingen. Tim zingt in wereldkampioen jazz- & popkoor Dekoor Close Harmony en Nina heeft in 2016 de talentenshow Idols gewonnen maar kort daarna besloten dat ze zich wilde richten op Worship en het schrijven van eigen muziek. Ondanks grote podia liggen hun harten bij de kleinere, intieme plaatsen om te zingen. Daarom hebben ze sinds april 2018 besloten de voor de hand liggende keuze te maken om samen te gaan zingen. Dat begon met een benefietconcert voor Alpe d’Huzes, wat met wat lokale media-aandacht snel overging naar boekingen voor bruiloften.

Tim & Nina zijn beiden begonnen met zingen in de kerk. Hun relatie met God en de overtuiging dat Jezus hun Redder is staat centraal in hun levens. Ze hebben een groot hart voor aanbidding, voor mensen, voor muziek en geloven in de werkende kracht van de Heilige Geest door de muziek heen. Daarnaast hebben ze allebei veel ervaring in het leiden van aanbidding in kerk- en aanbiddingsdiensten.De keuze voor een begeleidend muzikant was snel gemaakt, Anthony en Tim speelden al langer samen in een band en kenden elkaar daardoor goed. Anthony timmert hard aan de weg als muzikant en studeert aan het conservatorium.

Maak kennis met Tim, Nina & Anthony

”Lief, waardevol bruidspaar. We vinden het prachtig dat jullie bezig zijn met de voorbereidingen voor die prachtige dag waarop jullie elkaar trouw beloven. We wensen jullie heel veel plezier toe in al het geregel, vergeet niet te genieten! We hopen jullie te zien wanneer jullie de kerk binnenlopen, de taart aansnijden of dineren want het lijkt ons heel leuk om muzikaal iets moois bij te dragen aan jullie trouwdag!”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Tim, Nina & Anthony voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.

WhatsApp us