Jonny

“een gouden randje geven met mijn muziek aan jullie feestavond, dat is mijn uitdaging ”

1 MUZIKANT

saxofoon

aangepast op het repertoire van de dj

christelijke saxofonist feest

Jonny studeerde aan het Leeds College of Music, waar hij via zijn Graduate Diploma in Jazz & hedendaagse muziek cum laude behaalde! Jonny is actief in zijn eigen kerk Crossroads International Church in Amsterdam waar hij regelmatig aanbidding leidt. In 2011 richtte hij een jazz gospel groep op. Hiermee bracht hij inmiddels twee albums uit getiteld Psalms, Hymns & Spiritual Songs die werd genomineerd voor een Zilveren Duif Award in 2015 en eind 2017 verscheen hun tweede album Temporary Accommodation.

Jonny heeft een uitstekende samenwerking met de DJ. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld. De DJ draait jullie eigen muziekwens en de saxofonist speelt hier moeiteloos op in. Om de maximale sfeer te bereiken zal de saxofonist ook knallende solo’s naar voren brengen. Dankzij de draadloze microfoon kan de saxofonist de gehele dansvloer betreden. Snel zal er een ‘dansende’ interactie plaatsvinden tussen jullie vrienden, familie en de saxofonist. Een DJ met saxofonist op jullie trouwfeest brengt een bijzondere vorm van beleving met zich mee!

De DJ en saxofonist kunnen samen op veel muzieksoorten uit de voeten. Op het begin van de avond zal de saxofonist jullie vrienden en familie rustig ontvangen met warme en vrolijke klanken in samenwerking met de DJ. Gedurende de avond zal de saxofonist zich meer laten zien. De DJ en saxofonist houden hierbij rekening met jullie muziekwensen en zullen zich hierop aanpassen. Natuurlijk kunnen ze ook op verzoeknummers uit de zaal inspelen.

Maak kennis met Jonny

“Wat is een bruiloft bijzonder om bij te mogen zijn. Twee mensen die elkaars leven met elkaar willen delen. Ik vind het fantastisch om een prachtige herinnering aan hun trouwdag te mogen leveren.” zegt, Jonny Boston, saxofonist (en zanger). Hij heeft bijna 30 jaar in de muziekbusiness en speelde op meer dan 150 bruiloften. “Muziek is mijn passie en het is altijd zulk een genoegen om uit te voeren op dergelijke een speciale gelegenheid.” zegt Jonny.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Jonny voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.