FOTOGRAFIE

Foto’s geven een ultieme beleving en herinnering aan jullie grote dag. Wij bevelen Suegraphy van harte bij jullie aan. Zij weet jullie dag vast te leggen tot een altijd blijvende herinnering.

www.suegraphy.com

VIDEOGRAFIE

Het vastleggen van emoties door middel van video is heel bijzonder. Bart en Joelle zijn in staat om die bijzondere momenten tijdens jullie bruiloft vast te leggen voor een bijzondere en blijvende herinnering. Neem contact met hen op via bartenjoelle@gmail.com.

WEDDINGPLANNER

Evenementen bureau La Feté weet ieder feest tot een succes te maken. Zij houdt één belangrijk doel voor ogen; het laten stralen van mensen. En dat gebeurt wanneer La Feté een feest organiseert. Met oog voor detail en grote creativiteit is La Feté de organisatie die een geweldige bruiloft weet vorm te geven.

www.lafeteevents.nl

LOCATIE

Zijn jullie op zoek naar een pittoresk intiem kerkje om te trouwen? Dan is de Thamerkerk in Uithoorn een geweldig mooie locatie. De liederen die je onder VIDEOS kunt vinden zijn in dit kerkje opgenomen. Het kerkje is prachtig gelegen aan de Amstel. Echt een aanrader.

www.thamerkerk.nl

PIANOLES

Heb je altijd al piano willen leren spelen? Dan ben je bij Jafeth aan het goede adres. Jafeth geeft pianoles in Waddinxveen en Gouda. Kijk voor meer informatie op zijn website.

www.jafethbekx.nl