JES I DO

Muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk

Tijdens het burgerlijk huwelijk kunnen we een aantal liederen ten gehore brengen tijdens de binnenkomst, tijdens de ceremonie en bij de afsluiting van de ceremonie. Dit uiteraard geheel in eigen stijl en naar jullie wens. Liefde vertalen naar muziek zodat het harten raakt. Dat is ons doel! We kijken graag samen met jullie naar jullie specifieke wensen omtrent muziek voor het burgerlijk huwelijk.

Er zijn veel mogelijkheden. Zo kan de toevoeging van een viool ook prachtig zijn en het moment nog specialer maken. Jullie zijn helemaal vrij om jullie eigen nummers te bepalen. Uiteraard hebben we voldoende tips die we kunnen geven en denken we graag met jullie mee voor een prachtig invulling van jullie burgerlijk huwelijk. Kijk hieronder bij de videos ter inspiratie en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

‘’Puur, oprecht en vooral ons veel geluk gunnende dat konden we aan jullie aflezen. De liederen verliepen uitstekend en de kwaliteit van het geluid was goed.”

DJOERD & MARJAN

‘’JES music geeft een eigen touch aan een bruiloft. De muzikale kwaliteiten en de persoonlijke boodschap maken JES music een unieke toevoeging voor iedere droomdag!’’

MAURITS & LISETTE

‘’We kijken met een ontzettend mooi, fijn en vooral onvergetelijk gevoel terug op onze ceremonie. Jullie meedenken vooraf en jullie flexibiliteit was heel erg fijn”.

STEFAN & HENRIETTE