JES, we’re growing. Na een ontzettend druk trouwseizoen waarbij we op 60 bruiloften hebben gespeeld kunnen we eindelijk weer een beetje adem halen. Wat was het een prachtig jaar! Vandaag, op de dag dat JES music precies 3 jaar bestaat blik ik graag terug op het afgelopen seizoen. Maar ik wil jullie in deze blog ook meenemen in de plannen voor de toekomst…

Op 1 januari 2017 ben ik (Sifra) officieel gestopt met mijn baan als Projectmanager en heb ik de stap gezet naar fulltime ondernemer zijn voor JES music. Het was een spannende keuze, want ja, je begint het jaar (op een paar boekingen na) eigenlijk blanco en hebt nog helemaal geen zekerheid over het aantal bruiloften wat binnen gaat komen. Maar ik hou ervan om in het diepe te springen en ergens helemaal voor te gaan. En nu, 11 maanden later, kan ik niet anders zeggen dan dat het de beste keuze ever is geweest. Ik had eindelijk tijd om echt te bouwen aan JES music en het vergroten van onze doelgroep en het aantal bruiloften. En dat is super goed uitgepakt. We hebben dit jaar op 60 bruiloften gespeeld. Omdat we dit stiekem al wel hoopte, hebben we er aan het begin van dit jaar al voor gekozen om niet alle bruiloften meer zelf te doen. We wilden daarnaast ook andere opties aanbieden. Zo hebben we dit jaar gewerkt met de JES WE DANCE DJ, het JES WE JAZZ gipsy trio en de JES WE CELEBRATE feestband.

‘Ik hou ervan om in het diepe te springen en ergens helemaal voor te gaan”

”En daarom zetten we nu een volgende stap”

En echt, wat waren de reacties positief. Nu konden bruidsparen ook bij ons terecht voor de muziek tijdens hun receptie en feest. En door de vele bruiloften en nieuwe ontwikkelingen hebben we het afgelopen jaar gemerkt dat onze doelgroep steeds duidelijker werd. Bruidsparen met een christelijke achtergrond, die graag christelijk(e) (verantwoorde) muziek op hun bruiloft willen. Het is voor ons zo mooi om vanuit onze christelijke levensovertuiging muziek te mogen maken op de mooiste dag van iemands leven. Gods zegen uitzingen en doorgeven is wat wij het liefste doen. En daarom zetten we nu een volgende stap.

We merken dat er veel vraag en behoefte is naar kwalitatief goede muzikanten met dezelfde visie. Vanaf nu zijn er veel verschillende muzikanten die je kunt boeken voor de muziek tijdens je trouwdag. Alle muzikanten zijn door onszelf geselecteerd, op basis van hun muzikale kwaliteit maar dus ook vanwege hun christelijke levensovertuiging. We worden vanaf 2018 hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft.

Jafeth en ik blijven uiteraard nog gewoon spelen tijdens bruiloften. Maar we kunnen helaas niet alle boekingen meer zelf doen. Voldoende keus nu uit andere super toffe muzikanten. Alle bruidsparen hebben wel altijd het contact met mij (Sifra) in de voorbereiding naar hun trouwdag. Ik vind het echt zo tof om met een bruidspaar mee te denken, hen te adviseren en te zorgen dat ze een onvergetelijke ervaring overhouden aan de muzikale begeleiding van hun trouwdag.

Ga jij in 2018 trouwen en ben je op zoek naar christelijk(e) (verantwoorde) muziek op jullie bruiloft? Bekijk dan onderstaande muzikanten en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Oke, en nu gaan we taart eten. Want ik ben ook nog eens jarig vandaag. Hoera….

‘JES music is vanaf nu, hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft”

WhatsApp us