JES WE CELEBRATE

Muzikale begeleiding feestavond

Wat is er mooier dan een geweldige feestdag afsluiten met een feest? We kunnen zorgen voor gezellige achtergrondmuziek maar met uitbreiding van meerdere muzikanten kan er ook flink gedanst worden. We hebben een breed repertoire, van covers van nu tot aan jazz muziek. We zijn tijdens jullie feestavond te boeken in verschillende formaties. De full band met piano, zang, elektrisch gitaar, basgitaar en drums is echt geschikt als jullie een mix van covers van vroeger tot nu leuk vinden. Als onze muzikanten hebben een christelijke achtergrond en hier wordt ook rekening mee gehouden in de repertoire keuze. 

De full band weet perfect de balans te vinden wanneer er ontspannen achtergrond muziek gewenst is, bijvoorbeeld aan het begin van het feest. Maar later op de avond kunnen zij ook een dansbare setting verzorgen. De band beschikt over eigen instrumentarium en professionele geluidsapparatuur. Daarbij is het  mogelijk om op een relatief klein oppervlak te spelen. Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie feestavond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

”JES music heeft al onze verwachtingen echt overtroffen. De muziek was erg goed en ook de keuze van de nummers was super. We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen. Veel mensen hebben lekker meegedanst (zelfs de bruidegom ;)”

JAAP & NIENKE

”JES music heeft bij onze bruiloft de muziek op de feestavond verzorgd, en wat een feest hebben ze ervan gemaakt! Het mooie aan deze band is dat ze dicht bij hun zelf blijven, maar tegelijk zo mooi aansloten bij onze wensen! TOP!”

MARCEL & INGE

”De feestband heeft ons feest echt tot een groot succes gemaakt. Ze weten heel goed in te spelen op wat er in de zaal gebeurt. Ze betrekken alle gasten bij het feest waardoor iedereen lekker op de dansvloer bleef. Wij hebben echt een te gek feest gehad”

JOOST & NIENKE