JES WE DANCE

DJ tijdens de feestavond

Houden jullie van dansen en willen jullie de trouwdag afsluiten met een knallend feest? Dan is de JES WE DANCE optie echt geschikt voor jullie. Onze DJ weet zeer goed in te spelen op de sfeer tijdens de avond en heeft de juiste hits mee om jong en oud op de dansvloer te krijgen. De DJ stemt het repertoire af op jullie wensen en stijl. Om de avond net iets extra’s te geven is het ook mogelijk om een live saxofonist te bij ons te boeken. Klik op onderstaande knop om meer informatie over de DJ’s en de saxofonist te bekijken.  

De DJ is in staat om de set aan te passen naar jullie wensen en muziekstijl. Neem dus snel contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie feest door te nemen. Kenmerkend voor de JES DJ’s is dat hun geloof hen ook inspireert als DJ. Dat resulteert in de keuzes die ze maken voor welke muziek ze wel of niet draaien, maar ook in het aanvoelen van het publiek met een christelijke achtergrond. In de voorbereidingen nemen de DJ’s altijd persoonlijk contact op om alle facetten van de avond door te spreken. 

”Alle voetjes gingen van de vloer tijdens ons feest. De DJ had echt contact met onze gasten en wist goed in te spelen op de sfeer tijdens de avond. Dat hij een christelijke achtergrond heeft vonden wij heel erg prettig. Hij heeft ook seculiere nummers gedraait maar het was voor ons echt heel erg prettig om ons niet druk te maken of het verantwoordde muziek zou zijn. Echt top!”.
 

VINCENT & LEONIE

”Wij wilden echt een knalfeest. De hele dag was alles al best wel serieus natuurlijk. Tijdens ons feest wilden we heerlijk dansen. En dat is gelukt met de JES WE DANCE DJ. Fantastisch. Hij had zijn eigen geluid en lichtinstallatie mee. Heerlijk, daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken. Het was qua volume helemaal super, niet te hard, niet te zacht”.
 

MARK & JOLEIN

”Van tevoren vonden wij het best spannend hoe een feestavond met een DJ zou verlopen. Onze familie is dat niet zo gewend. In overleg met de DJ hebben we dat goed besproken van tevoren. Doordat er een goede opbouw in de avond en de muziek was kon onze familie er ook een beetje aan wennen. En omdat alle teksten verantwoord waren heeft zelfs een gedeelte van onze familie ook gedanst”.
 

GERBERT & FAYE