JES WE DO

Muzikale begeleiding trouwdienst

Tijdens een trouwdienst staat muziek vaak centraal door middel van samenzang of het ten gehore brengen van een persoonlijk lied. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van trouwdiensten. Dit kan variëren van het begeleiden van Psalmen, Opwekkingsliederen tot aan eigen gekozen liederen. Vaak is een hele band tijdens een trouwdienst niet mogelijk vanwege het kerkgebouw, de samenstelling van het gezelschap of de ruimte die beschikbaar is. De intieme setting van piano en zang is dan de uitkomst.

Uiteraard is deze samenstelling uit te breiden met meerdere muziek instrumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan akoestische gitaar of viool. Jullie zijn als bruidspaar helemaal vrij om jullie eigen liturgie samen te stellen. We vinden het uiteraard wel erg leuk en belangrijk om jullie hierin te adviseren en inspireren doormiddel van voorbeeld liturgieën. Bekijk onderstaande videos ter inspiratie en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie bruiloft door te nemen.

‘’ We hebben jullie muzikale begeleiding tijdens onze trouwdag enorm gewaardeerd. Jullie muziek maakten onze dienst nog persoonlijker en feestelijker. Ook niet gelovige gasten waren onder de indruk van de huwelijksdienst, door onder andere jullie muzikale begeleiding. Waar we echt enorm van onder de indruk waren, was de vertaling van het lied van Ruth, van Stef Bos, door Jafeth. Wat een eer dat hij dit voor ons heeft gedaan!”

RICK & ELISE

”De aanbidding zoals deze uitgevoerd en ingeleid werd, paste ontzettend bij wie wij zijn: enthousiast, gepassioneerd en een hart voor God. Ook de mensen in de zaal werden daarin meegenomen. Gods Geest was duidelijk aanwezig. Het was alles bij elkaar een sterk getuigenis. De mensen van Jes music lieten duidelijk zien dat het om God draait en dat Hij de bron is van het leven”.

GERBEN & ILSE

”Wij hadden van kennissen over jullie gehoord en na jullie opgezocht te hebben op YouTube wisten we gelijk dat we jullie heel graag op onze bruiloft wilde..en gelukkig waren jullie nog beschikbaar. We hadden hoge verwachtingen en deze werden echt overtroffen! Wat kunnen jullie muziek maken zeg en ook jullie zelfgemaakte liedjes raakten ons heel erg”

PETER & LOTTE