JES WE JAZZ

Gipsy trio voor receptie en/of feest

Het gipsy trio dat we aanbieden is uitermate geschikt voor zowel jullie receptie als feest. Het gipsy trio bestaat uit contrabas, percussie, gitaar, viool en zang (en dat met 3 muzikanten). De JES WE JAZZ variant past bij alle leeftijden en zorgt voor een zeer sfeervolle omlijsting van jullie receptie of feest waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. We kunnen zowel achtergrondmuziek verzorgen tijdens de receptie als een feestavond waar gedanst wordt, voorzien van swingende nummers.

‘’Als band spelen we graag vrolijke en sfeervolle muziek die aansluit bij het moment. We kunnen genieten van koffie drinkende mensen die heerlijke wegdromen bij onze muziek en we vinden het ook tof als de hele zaal op onze muziek aan het dansen is. We spelen oa. gipsy jazz van Django Reinhardt, oude jazz muziek uit de jaren dertig, Klezmer muziek uit Israel & Oost-Europa en Bossa Nova’s uit Brazilië, Veel van deze muziek hebben we in het betreffende land zelf geleerd’’.

”Jullie waren echt super goed!  Jullie zorgen met jullie muziek voor een prettige en relaxte sfeer. Wij waren op zoek naar een unieke invulling van onze feestavond. Het JES WE JAZZ trio heeft daar echt voor gezorgd. De muziekstijl zorgt ervoor dat jong en oud zich op z’n gemak voelt en iedereen op de dansvloer te vinden was. De muzikanten hadden ook echt zichtbaar plezier in het spelen. Ze betrekken iedereen bij het feest. Wij kunnen het JES WE JAZZ trio bij iedereen aanbevelen”.

 

ROB & FELINE

Op 17 juni zijn wij getrouwd. JES music heeft de muziek tijdens het feest verzorgd. Het was onze bedoeling om een ‘relax’ feest te organiseren. Het feest was voornamelijk buiten, er was een strandje en her en der vuurplaatsen. JES music heeft de muziek hier uitstekend op aangepast. Het was een prachtig geheel. Dit komt voornamelijk ook door het goede contact dat we vooraf met elkaar hadden. Naast dit, is het gewoon een erg goede en leuke band. We kregen veel positieve reacties van onze gasten. Wij raden JES music zeker aan!”
 

BERTAL & MIRIAM

Je bruiloft moet een dag zijn waar je met trots en blijdschap op terugkijkt. Kies je voor JES, dan weet je zeker dat zij hierin een positieve, geweldige bijdrage leveren. Allereerst begint het met een fijn en persoonlijk contact, daarna passen ze zich aan, aan jou en aan je gasten. Van gevoelig emotioneel, tot knallend! Dit allemaal vanuit een prachtige geloofsovertuiging. Dit was waar wij op hoopte, ze hebben het MEER dan waargemaakt! God bless you!”

 

TEUN & MELISSA