JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

Na alle plechtigheden is de receptie een gezellig en ontspannen moment. Live muziek draagt bij aan een feestelijke sfeer tijdens de receptie. We zullen in ieder geval altijd aansluiten bij jullie wensen en stijl qua muziek. Uiteraard kan de receptie ook alleen met achtergrond muziek door de piano begeleid worden maar kunnen ook meerdere muziekinstrumenten toegevoegd worden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de toevoeging van akoestische gitaar?

Of gaan jullie voor de vrolijke en swingende gipsy/jazz setting? Op basis van jullie wensen zullen we jullie advies geven over de beste muzikale invulling is voor jullie receptie. Bekijk de videos hieronder om inspiratie op te doen? Zijn jullie enthousiast? Neem dan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn en hoe wij jullie receptie tot een prachtig feest kunnen maken.

”Jullie waren echt super goed!  Jullie zorgen met jullie muziek voor een prettige en relaxte sfeer. De liederen en de mix tussen populair/pop/gospel is erg leuk en sloot goed aan bij onze diverse doelgroep. We hebben heel veel positieve reacties van onze gasten ontvangen. We vonden het echt heel prettig hoe je onze twijfels over de muzikale begeleiding oppakte en eerlijk advies gaf in de beste optie.Vanaf dat we jullie boekten, hadden we er een heel goed gevoel bij en alle vertrouwen in dat het goed zou komen”.
 

WILBERT & MONIKA

”Op 10 juni hebben Jafeth en Sifra op onze trouwdag de muziek verzorgd! Het is heerlijk om twee muzikale mensen te hebben staan, die gewoon goede muziek verzorgen. Leuk ook om oude en nieuwe gospels tussen de goede reguliere muziek te horen!! Vanuit onze gasten ‘s avonds kregen wij enorm veel complimenten over JES music! Wij hebben ze in een kleine setting uitgenodigd en dat was al fantastisch, maar ik weet zeker dat wanneer er een complete band bij is het een groot feest wordt. Verder zijn het ook gewoon hele leuke mensen!! Jafeth en Sifra; nogmaals dank!!”

ERWIN & LILIAN

”Wat hebben we van jullie genoten. Jullie hebben onze receptie echt tot een feestelijk. moment gemaakt. De sfeer was zo gezellig, alsof de feestavond al begonnen was. Bedankt voor het prettige contact in de voorbereiding op onze bruiloft. Jullie reageren altijd heel erg snel en vanaf het begin was alle qua communicatie heel erg duidelijk. Dat jullie ons persoonlijk kwamen feliciteren en zelfs een cadeautje bij jullie hadden, dat vonden we echt heel erg attent. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie”

DAAN & JEANINE