JES I DO

Muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk

JES WE CELEBRATE

Muzikale begeleiding feestavond

JES WE DO

Muzikale begeleiding kerkelijk huwelijk

JES WE JAZZ

Gipsy trio voor receptie en/of feest

JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

JES WE DANCE

DJ tijdens de feestavond

JES I DO

Muzikale begeleiding burgerlijk huwelijk

 

Tijdens het burgerlijk huwelijk kunnen we een aantal liederen ten gehore brengen tijdens de binnenkomst, tijdens de ceremonie en bij de afsluiting van de ceremonie. Dit uiteraard geheel in eigen stijl en naar jullie wens.

JES WE DO

Muzikale begeleiding trouwdienst

Tijdens een trouwdienst staat muziek vaak centraal door middel van samenzang of het ten gehore brengen van een persoonlijk lied. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van trouwdiensten. Dit kan variëren van het begeleiden van Psalmen, Opwekkingsliederen tot aan eigen gekozen liederen. We hebben ook veel ervaring met het vormgeven van een liturgie. Hier helpen we jullie graag bij.

JES WE TOAST

Muzikale begeleiding receptie

Na alle plechtigheden is de receptie een gezellig en ontspannen moment. Live muziek draagt bij aan een feestelijke sfeer tijdens de receptie. Dit moment is door verschillende muzikale samenstellingen in te vullen. We zullen in ieder geval altijd aansluiten bij jullie wensen en stijl qua muziek.

JES WE CELEBRATE

Muzikale begeleiding feestavond

Wat is er mooier dan een geweldige feestdag afsluiten met een feest? We kunnen zorgen voor gezellige achtergrondmuziek maar met uitbreiding van meerdere muzikanten kan er ook flink gedanst worden. We hebben een breed repertoire, van covers van nu tot aan jazz muziek.

JES WE JAZZ

Gipsy trio voor receptie en/of feest

Het gipsy trio dat we aanbieden is uitermate geschikt voor zowel jullie receptie als feest. Het gipsy trio bestaat uit contrabas, percussie, gitaar, viool en zang (en dat met 3 muzikanten). De JES WE JAZZ variant past bij alle leeftijden en zorgt voor een zeer sfeervolle omlijsting van jullie receptie of feest waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. We kunnen zowel achtergrondmuziek verzorgen tijdens de receptie als een feestavond waar gedanst wordt, voorzien van swingende nummers.

JES WE DANCE

DJ tijdens de feestavond

Houden jullie van dansen en willen jullie de trouwdag afsluiten met een knallend feest? Dan is de JES WE DANCE optie echt geschikt voor jullie. Onze DJ weet zeer goed in te spelen op de sfeer tijdens de avond en heeft de juiste hits mee om jong en oud op de dansvloer te krijgen. De DJ stemt het repertoire af op jullie wensen en stijl. Om de avond net iets extra’s te geven is het ook mogelijk om een live saxofonist te bij ons te boeken.