ANTHONY & ELINE

“Our mission is to translate your love into music”

2 MUZIKANTEN

GITAAR, PIANO, VIOOL, ZANG

WORSHIP

christelijke muziek trouwdienst

Anthony en Eline hebben elkaar leren kennen op de bijbelschool Kingdom Life College in Rotterdam. Ze volgden beide de worshiprichting en maakten vanaf het begin veel muziek samen. Tijdens het schooljaar kregen zij een relatie en inmiddels zijn ze verloofd! Eline speelt vanaf haar 14e piano en vanaf haar 15e is ze ook begonnen met viool spelen. Ze heeft een passie voor muziek en voor aanbidding, daarom heeft ze ervoor gekozen om na de middelbare school in een tussenjaar een bijbelschool met worshiprichting te volgen. Samen met Anthony reist ze heel Nederland door om in kerken en op conferenties aanbidding te leiden. Ook heeft ze inmiddels al op heel wat bruiloften mogen spelen, bij veel verschillende stellen en in veel verschillende settings. Naast deze activiteiten geeft ze viool- en pianoles aan mensen van verschillende leeftijden en ze studeert Psychologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Anthony is begonnen met elektrisch gitaar spelen toen hij 17 jaar was. Al snel werd hij gevraagd voor verschillende bandjes, waardoor zijn ervaring toenam. Hij begon ook akoestische gitaar te leren, en sinds een aantal jaar kwamen daar nog piano en drums bij. Door de bijbelschool Kingdom Life College is hij gegroeid in het leiden van aanbidding en in muzikale kennis. Op het moment studeert hij aan het Conservatorium Codarts in Rotterdam en gaat hij Nederland door om op verschillende evenementen, conferenties en in kerken de aanbidding te leiden, waaronder de conferenties New Wine en Soul Survivor. Daarnaast speelt hij in verschillende bandjes en geeft hij elektrische gitaar-, akoestische gitaar- en drumles. Anthony en Eline zijn beide christelijk en leven ook vanuit deze overtuiging. In hun muziekkeuze wegen zij altijd af of liederen verantwoord zijn, omdat zij graag dichtbij God willen leven. Zo zullen zij altijd aansluiten bij de christelijke achtergrond van het bruidspaar en publiek. Daarnaast ervaren zij de teksten van christelijke liederen dieper mee, omdat zij de liedteksten ook zo beleven. Dit geeft een extra dimensie aan de aanbidding.

Maak kennis met Anthony & Eline

”Wij vinden het heel bijzonder als we de muziek mogen verzorgen op bruiloften, we ontvangen vertrouwen van het bruidspaar als ze ons vragen en we willen graag zo goed mogelijk aan hun verwachtingen voldoen. We willen ons dan ook graag richten op de wensen van het bruidspaar en we zijn bereid om mee te denken over de invulling van de muziek. Daarnaast weten we waar we op moeten letten vanuit onze ervaring met bruiloften, dit zal zeker leiden tot een geslaagde samenwerking!”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Anthony & Eline voor jullie bruiloft? Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.