ERIK

“Muziek van hart tot hart”

1 MUZIKANT

GITAAR, PIANO, ZANG

WORSHIP

christelijke muziek trouwdienst

Op zoek naar christelijke muziek tijdens jullie trouwdienst? Dan is Erik misschien wel de persoon die jullie zoeken. Erik wil met zijn stem en gitaar of piano jullie trouwdienst compleet maken door de mensen mee te nemen in de door jullie zelf uitgekozen liederen. Als ervaren en veelzijdig muzikant en aanbiddingsleider heeft hij al in veel verschillende kerken en zalen de aanbidding mogen leiden. Al vanaf 11 jarige leeftijd is Erik actief met spelen in de kerk en hier is hij eigenlijk nooit mee opgehouden. Na jaren als drummer, toetsenist en gitarist les te hebben gegeven en te hebben gespeeld bij vele verschillende bands en artiesten, waaronder Gendro Schijff (opwekking) werd hij in 2016 gevraagd om een stap naar voren te zetten en aanbidding te leiden in zijn thuisgemeente. Hierin heeft hij zich de afgelopen jaren mogen ontwikkelen om nu bij vele gemeentes en jongerenclubs door heel Nederland de aanbidding te leiden. Hierbij gaat het om een heel gevarieerd publiek: Van een vrije aanbiddingsavond met veel hillsong tot een liturgische dienst met zelfs een enkele psalm of gezang. De ervaring met dit gevarieerde publiek komt hem vaak bij trouwdiensten goed van pas, omdat hier vaak een gevarieerd publiek dan samen in één kerk komt.
Het leukste aan het spelen in een trouwdienst vind ik altijd dat de dienst, en dus ook de liedjes, zo persoonlijk gericht zijn aan het bruidspaar dat liedjes die je al heel vaak heb gespeeld ineens een heel andere lading krijgen. En daarnaast is de trouwdienst voor mij dé plek waar de liefde van God zichtbaar wordt en om daar bij te mogen zijn verveeld nooit.

Maak kennis met Erik

‘’Het klinkt cliché, maar het is elke keer weer een eer om uitgenodigd te worden als muzikant bij een bruiloft. Op zo’n dag wil je als bruidspaar dat alles zo perfect mogelijk is en om daar een bijdrage aan te mogen leveren is genieten. Ik hoop het bruidspaar en de gasten altijd een zo veilig mogelijk gevoel te kunnen geven tijdens het zingen. Het kan soms toch een spannend moment zijn zo’n dienst. En soms zijn er gasten die misschien nog nooit een kerkdienst hebben bezocht. Ook hun wil ik aanspreken en hoop ik te raken in de geweldige tijd van aanbidding die we met elkaar hebben.’’

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Erik voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.