REGINA

“Muziek is een taal die uitdrukt wat je niet kunt zeggen, maar waarover niet gezwegen kan worden”

1 MUZIKANT

PIANO, GITAAR, ZANG

WORSHIP, KLASSIEK

christelijke muziek trouwdienst

Op zoek naar een unieke invulling voor de muzikale begeleiding van jullie trouwdienst? Regina staat klaar om de muzikale begeleiding van jullie trouwdag te verzorgen. Zij brengt haar gitaar of piano en haar zang met een breed repertoire mee. De Amerikaanse zangeres ontdekte op jonge leeftijd haar liefde voor de zangkunst en groeide in de Amerikaanse muziekcultuur. Ze studeerde af aan het conservatorium in Amerika. In de jaren die volgde, vertolkte de veelzijdige zangeres verschillende rollen in opera’s in Amerika en Europa. Zo bracht ze verscheidene recitals en heeft ze een uitgebreid repertoire opgebouwd. Zij kwam voor het eerst in 2010 in Nederland om een auditie te doen voor de Dutch National Opera Academy studie bij Het Koninklijke Conservatorium in Den Haag.

Daarnaast heeft ze een grote liefde voor Praise en Worship Muziek en is ze nu als singer-songwriter aan het werk. Vanaf 2013 is ze aanbiddingsleider in haar plaatselijke gemeente. Vanaf dat moment is haar doel om de liefde die God schenkt, door muziek heen aan Hem terug te geven en aan andere uit te delen. Het is haar hart om in de belofte te staan: God troont op de lofzangen van zijn volk. Muziek kan de aanwezigheid van de Heer inluiden. Haar liefde voor zowel klassieke als lichte muziek past ze graag toe in de dagelijkse beroepspraktijk. Zo treedt ze als solist met orkesten en koren op en als gast aanbiddingsleider.

Maak kennis met Regina

“Een bruiloft is de dag dat je laat zien dat twee één geworden zijn. Ieder bruidspaar heeft een andere reis naar dit moment gehad. Ik geef een persoonlijke benadering aan jullie bijzondere dag. Ik weet uit ervaring hoe uniek elk bruidspaar is. Ik geloof dat God iedereen persoonlijk benaderd. Dus een persoonlijke benadering is ook wat ik gebruik.”

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Regina voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.