RICK, BAS & BENITA

“ Muziek maken blijft altijd een feestje maar de persoonlijke beloftes en blikken van liefde raken je hart''

3 MUZIKANTEN

GITAAR, PIANO, ZANG

WORSHIP

christelijke muziek trouwdienst

Ze ontmoetten elkaar op de conferentie Opwekking waar ze samen in een band speelden. Bas begrijpt de muziekleer van binnen en buiten. Noem iets en hij kan het spelen. Rick is helemaal bij de tijd met zijn eigen studio en songs in samenwerking met een DJ. Benita heeft een zuivere krachtige stem met veel passie voor God en dat voel je. Deze kwaliteiten bundelen we samen en maken ons een uniek trio.

Rick en Benita zijn muzikaal opgeleid. Benita heeft 6 jaar zangles en een jaar HQ-school gehad. Rick is afgestudeerd aan het conservatorium.  Ze hebben ervaring met optreden o.a. op conferenties zoals opwekking en NewWine. En ze spelen op bruiloften. We zien uit naar een heleboel bruiloften waar we naast sfeervolle feestjes ook iets van onze passie voor God mogen laten zien. Zowel in duo als in samenwerking met andere muzikanten zoals pianisten en strijkers. De belofte aan elkaar van liefde voor het leven is waar jullie bruiloft om draait. Met behulp van muziek willen wij hierover graag Gods trouw en zegen uitzingen. Muziek maken geeft ons persoonlijk energie, rust en ontspanning. Stiekem zijn deze drie niet te missen in onze achtergrondmuziek.

Maak kennis met Rick, Bas & Benita

Tijdens de bruiloften waar wij komen is niet alleen het bruidspaar aan het genieten. Samen muziek maken is een altijd een feestje. Maar de blikken en de woorden van liefde tussen twee mensen is iets wat ook ons hart raakt. Hoe mooi dat er in deze tijd mensen de stap durven te zetten om elkaar liefde voor het leven te beloven. 

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van dit christelijke trio voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.