rick & benita

“via muziek gods trouw en zegen uitzingen over jullie belofte van liefde voor het leven”

2 MUZIKANTEN

GITAAr, zang

worship

christelijke muziek trouwdienst

Toekomstig bruidspaar! We vinden het tof dat jullie de tijd nemen om ons beter te leren kennen. Zijn jullie op zoek naar christelijke muziek met een bruisend tintje? Willen jullie een gezellige sfeer tijdens welke je elkaar nog wel gewoon kunt verstaan tijdens de koffie? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Als duo hebben we al een aantal jaar ervaring met het zingen op bruiloften, feestjes en praise-avonden.  Rick werkt samen met een DJ, maakt eigen songs, en geeft muziekles op een middelbare school. Benita doet momenteel een worshipschool, heeft pianoles, maakt studio-opnames en treed op.

Rick en Benita zijn muzikaal opgeleid. Benita heeft 6 jaar zangles en een jaar HQ-school gehad. Rick is afgestudeerd aan het conservatorium.  Ze hebben ervaring met optreden o.a. op conferenties zoals opwekking en NewWine. En ze spelen op bruiloften. We zien uit naar een heleboel bruiloften waar we naast sfeervolle feestjes ook iets van onze passie voor God mogen laten zien. Zowel in duo als in samenwerking met andere muzikanten zoals pianisten en strijkers. De belofte aan elkaar van liefde voor het leven is waar jullie bruiloft om draait. Met behulp van muziek willen wij hierover graag Gods trouw en zegen uitzingen. Muziek maken geeft ons persoonlijk energie, rust en ontspanning. Stiekem zijn deze drie niet te missen in onze achtergrondmuziek.

Maak kennis met rick & benita

Iedere keer weer een ander bruidspaar, met hun eigen unieke wensen, locatie en gasten. Dit maakt het afwisselend, verrassend en vooral leuk. Naast het feest is het ook echt bijzonder om zoveel bruidsparen te mogen toezingen die elkaar de liefde voor het leven beloven”.

brochure

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor het boeken van Rick & Benita voor jullie bruiloft?
Vraag dan onze brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen.