Vandaag en morgen is het precies 5 jaar geleden dat wij getrouwd zijn. Voor ons is dit een heel mooi moment. We gaan het morgen op dan ook op een bijzondere manier vieren. Daar horen jullie snel meer over. Maar in deze blog en vlog laat ik jullie alle locaties zien waar we getrouwd zijn. We zijn in twee dagen getrouwd, en alle locaties waren in Gouda. Op 7 september zijn we getrouwd in het stadhuis van Gouda. Daarna hebben we gedineerd met onze beste vrienden familie. En oh, wat een mooi plekje was dat. Het diner hebben we gehouden in een heel schattig kapelletje, de Jeruzalem kapel. Echt prachtig.

Op 8 september zijn we begonnen met bruidstaart bij mijn ouders thuis. Daarna zijn we naar Zoet en Zalig gegaan en daar hebben we met 70 man gegeten aan een hele lange tafel. Het leek wel of we in het buitenland waren 🙂 Vervolgens zijn we vanaf daar naar de kerk (de Sint-Jan) gelopen. Dit was voor ons het hoogtepunt van de dag. De dag hebben we afgesloten in een te gekke feestlocatie Concordia in Gouda.

Check dit filmpje, ik geef jullie een tourtje langs deze prachtige locaties!

Benieuwd hoe onze dagen eruit zagen 5 jaar geleden? Check dan onderstaand filmpje. En, heb je vragen of locaties oid? Mail (info@jesmusic.nl) me hoor, ik vind het ontzettend leuk om met jullie mee te denken.

WhatsApp us